نشست تعامل معاون صنایع دستی با دانشجویان هنر دانشگاه محقق اردبیل

نشست تعامل معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل با دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی در نشست صمیمانه با دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی و هیئت علمی گروه هنر دانشگاه محقق اردبیلی که باهدف افزایش تعامل و آشنایی بیشتر، صبح امروز چهاردهم آذرماه در سالن کنفرانس این دانشگاه صورت گرفت، گفت: پایگاه دوم حضور مداوم شما دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی به عنوان خانه دوم، باید در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشد که در تلاش هستیم این مهم هرچه سریعتر محقق شود.
 
علیرضا دباغ عبداللهی با اشاره به فعالیت 9 مرکز آموزشی صنایع دستی در سطح استان اردبیل، افزود: سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی این نوید را می دهد که با تمام قوا تمام امکانات نهاد حکومتی و حاکمیتی حوزه تخصصی صنایع دستی استان از جمله در اختیار گذاشتن کارگاه های تولید صنایع دستی و محل برای اجرای نمایشگاه ها، برگزاری دوره های تخصصی در این حوزه، صدور کارت پروانه تولید کارگاه انفرادی، اخذ تسهیلات بانکی و پیوستن به خانواده صنایع دستی و هنرهای سنتی و سپس اعطای مدارک رسمی صنایع دستی را برای دانشجویان صنایع دستی این دانشگاه فراهم کند.
 
وی از برگزاری مسابقه طراحی صنعتی سراسری در حوزه صنایع دستی در آینده ای نزدیک خبر داد و در ادامه به استفاده از تخصص و توان دانشجویان رشته صنایع دستی به عنوان یک پتانسیل و نیروی بالقوه برای شرکت در این مسابقه ها تأکید کرد.
 
این مقام مسئول با تأکید براینکه برای در اختیار گذاشتن سالن نمایشگاهی یا نگارخانه خطایی مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی برای برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی دانشجویان محدودیتی وجود ندارد، اظهار داشت: اگر دانشجویی با برگزاری یک نمایشگاه بتواند توانایی بالقوه خود را به بالفعل برساند، درواقع این نوعی سرمایه گذاری برای نسل آینده به شمار می رود.
 
عبداللهی اتصال دل نشین نسل امروز و گذشته را صنایع دستی و هنرهای سنتی توصیف و تصریح کرد: صنایع دستی علاوه بر نقش تأثیر گذار در تولید اقتصاد در واقع تکیه گاهی قوی برای معرفی هویت فرهنگی یک ملت نیز محسوب می شود.
 
در پایان هر یک از دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی به بیان نظرات، پیشنهادات، سوالات و مشکلات حوزه خود پرداختند.

انتهای پیام/

کد خبر 1394091428